e-Domotica is closing down , jammer!

05-01-2018 – Vanwege bedrijfseconomische redenen is e-Domotica genoodzaakt om te stoppen. In dit bericht informeert e-Domotica over hoe e.e.a. verder gaat verlopen.

Vanaf 2009 hebben wij kosten noch moeite gespaard om een betaalbaar domotica systeem op de markt te zetten. Naast eenvoudige installatie en bediening was voor ons een hoge mate van service gerichte ondersteuning de uitdaging om er een succes van te maken. Wij durven te stellen dat we aan het eerste gedeelte van de uitdaging hebben voldaan, echter het laatste gedeelte, succesvol in de vorm van economische haalbaarheid zijn wij niet geslaagd. Na 8 jaren van investeren en nooit een positief financieel resultaat te hebben gehaald moeten wij de realiteit onder ogen zien. Het verkoopvolume is veel te laag gebleven om genoeg revenuen te genereren om de kosten te dekken. Wij kunnen nu nog met de, aan ons beschikbaar gestelde financiƫn de zaken met leveranciers en personeel netjes afwikkelen zonder dat er sprake hoeft te zijn van een faillissement.

Wij begrijpen dat dit diverse vragen oplevert en proberen daarom zoveel mogelijk vragen te beantwoorden.

Blijft de e-Domotica Portal nog beschikbaar?
Ja, de e-Domotica Portal blijft voorlopig nog beschikbaar, voor de alarmopvolging en het op afstand bedienen van uw huis via de e-Domotica App. Op termijn zal de e-Domotica Portal echter wel gaan sluiten. Daarover volgt nog een bericht aan alle abonnementhouders.

Update 2.7.x voor de e-Domotica App is nu beschikbaar voor zowel iPhone/iPad en Android toestellen waarmee u uw e-Domotica systeem ook buitenshuis kunt benaderen via een directe verbinding.
Voor meer info kan u terecht op de website va e-Domotica zelf.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *