LOXONE SMART HOME

Is er eigenlijk een verschil tussen domotica en een Smart Home ? Als ik het goed lees lijkt domotica een handmatige handeling te zijn terwijl je in een Smart Home automatische handelingen hebt. Dat lijkt mij sterk en nu niet om dat het niet kan maar omdat beide in mijn ogen hetzelfde zijn. Dus verzin geen 2 de wiel alsjeblief.

Maar goed nu even terug naar ons product Loxone en inderdaad zou het niet prachtig zijn mocht je de woonkamer of de keuken binnen stappen dat de juiste lichten aangaan en vooral bij het verlaten van de kamers deze weer doven. En zo kunnen we wel 1000 andere handelingen bedenken . En dit is waar Loxone het verschil wil maken ten opzichte van de doe het zelf en instap domotica.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *